Haine si pantofi, Costume de baie si desuuri, Moda si Frumusete

Reduceri Black Friday la haine

Anul acesta, Black Friday se organizeaza si la haine si incaltaminte.
Ce se intampla mai exact? Pe 23 noiembrie, o serie de magazine online care vand haine si incaltaminte fac reduceri importante de care voi puteti profita la maxim. De la haine de sezon (paltoane, sacouri, geci si pulovere), la haine de vara (bluze, tricouri), de la desuuri si lenjerie intina, la accesorii si ceasuri.
Ora de incepere a reducerilor si procentul de reducere difera de la un magazin la altul, asa ca va invitam sa intrati pe fiecare magazin, cu un simplu click pe sigla, pentru a afla detalii.

Ama FashionFashionupStarshiners
TinaR3SuisseMiniprix
LaFemmeLa RedouteMatar
BiroWatchshopC.B. Store
LenjerieSevensins

Black Friday isi are originile in Statele Unite ale Americii. Intatdeauna se sarbatoreste in a patra zi de vineri a lunii noiembrie.
In aceasta zi au loc cele mai mari si mai multe reduceri din an. Este ocazia perfecta pentru a achizitiona hainele, pantofii sau accesoriile pe care vi le doriti, la un pret foarte mic. Reducerile pot ajunge si pana la 90%.

Reduceri Black Friday la haine

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Choose a Rating

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>